LIFE ACTIVE HD

Kanali Life Active HD eshte nje projekt unik i cili ndihmon te moshuarit te mbushin jeten e tyre me levizje, pozitive dhe zbulime te reja ne jete me nje stil te shendetshem jetese.

Prezantuesit tane jane trajnere me shume vite eksperience, qe ofrojne metodat e tyre te trajnimit dhe deshira per ta kthyer moshen e vjeter  nje kohe te shkelqyer.  Ne kanalin TV ju do te gjeni klasa te ndryshme: gjimnastike artikulare, joga, hapa aerobike, ushtrime per nje shpine te shendetshme, wushi dhe qigong, ushtrime frymemarrje e shume me teper.