LUXE TV

LUXE.TV eshte rrjeti televizim numer 1 eksluzivisht dedikuar botes se luksit dhe artit te jeteses, transmeton ne UHD 4K dhe HD, 24 ore ne dite, shtate dite te javes. Programet jane perkthyer dhe transmetuar ne Anglisht dhe Frengjisht. LUXE.TV transmetohet ne me shume se 120 vende. Nepermjet 130 operatoreve, LUXE.TV ka mbi 26 milione shtepi abonentesh ne bote. LUXE.TV ofron programe tip dokumentare te shkurter, te filmuar eksluzivisht, editor ne HD dhe UHD 4K. Dhe qe prej Qershorit 2016, versionin UHD 4K i LUXE.TV eshte i vlefshem 24 ore ne dite, 7 dite te haves me operatore ne te gjithe boten.