MAGIC

Magic eshte kanali nr. 1 ne Angli i te ndjerit mire, i cili shperndan nje miks kengesh te qeta dhe hite klasike. Muzika jone eshte toleruese, humori jone eshte xhentil dhe fansat nuk duan gje tjeter me shume sesa te kenduarit si ne koherat e vjetra. Me nje miksim pozitiv te baladave, kengeve te dashurise dhe klasiket, shikuesit hyjne ne Magjine e afirmimit te kenaqesise se jetes, prites te nivelit te larte dhe nje mikpritje gjithmone e ngrohte.