MCM TOP

MCM TOP është plotësisht kanal muzikor që transmeton eksluzivisht këngët më të mira TOP në listat ndërkombëtare dhe fokusohet në listën e tij, videot muzikore dhe llojin e muzikes precize për moshat 15-24.

MCM TOP është plotësisht kanal muzikor që transmeton eksluzivisht këngët më të mira TOP në listat ndërkombëtare dhe fokusohet në listën e tij, videot muzikore dhe llojin e muzikes precize për moshat 15-24. MCM TOP është kanal 100% muzikor dhe transmeton hitet e sotme të të gjitha llojeve: Pop, Rrok, Electro, Dance, Rap dhe R’n’B.
MCM TOP në fakte dhe shifra:
-24 / 7 kanal me klipe muzikore
-100% kanal me muzike të hiteve muzikore
-Plotësisht i përkushtuar listave të këngëve më të mira si: Lady Gaga, Ciara, Helmut Fritz, Bisso Na Bisso, etj.
-Grafik unik me albumet më të mira
-Target kryesor audienca: 15 – 24 vjecare
-Mbi 7 milion shtëpi në 40 shtete

Formatet e vlefshme :
-web TV
-Mobile TV