MEZZO

MEZZO është unik. Asnje televizion tjetër Francez nuk shpërndahet në 39 shtete, dhe mbi 16 milion abonente në botë – gjithçka falë gjuhës së dashur universale: muzikes!

MEZZO është unik. Asnje televizion tjetër Francez nuk shpërndahet në 39 shtete, dhe mbi 16 milion abonente në botë – gjithçka falë gjuhës së dashur universale: muzikes! Dominanca e Mezzo është jo vetëm prej cilësisë por ekselencës së programeve. Qëndron lart në formatin e saj unik dhe miksimit rigoroz të operave, koncerteve, baletit, komedive muzikore, xhazit e shumë më tepër.