MEZZO

MEZZO është unik. Asnje televizion tjetër Francez nuk shpërndahet në 39 shtete, dhe mbi 16 milion abonente në botë – gjithçka falë gjuhës së dashur universale: muzikes!

MEZZO është unik. Asnje televizion tjetër Francez nuk shpërndahet në 39 shtete, dhe mbi 16 milion abonente në botë – gjithçka falë gjuhës së dashur universale: muzikes! Dominanca e Mezzo është jo vetëm prej cilësisë por ekselencës së programeve. Qëndron lart në formatin e saj unik dhe miksimit rigoroz të operave, koncerteve, baletit, komedive muzikore, xhazit e shumë më tepër.
Ftojmë të dashuruarit pas muzikës nga e gjithë bota, por dhe dëgjuesit e zakonshëm dhe afeksionuarit për të zbuluar dhe rizbuluar veprat më madhështore si dhe performuesit më të mëdhenj

MEZZO fakte dhe shifra:
-Variete të eventeve të rëndësishme ndërkombëtare të transmetuara LIVE
-Partneritet i shumtë me teatrot dhe sallat e koncerteve, operave ndërkombëtare festivaleve dhe konkurseve
-Mbi 16 million abonentë në 39 shtete
-Profili i mesëm është një mashkull i klasës së lartë sociale, mbi 35 vjec
-Cilësi e lartë programesh: 600 orë programe të reja në vit, 60 orë transmetim live, 1200 ore prime time

Formatet e vlefshme
-High Definition MEZZO HD
-SVOD
-web TV
-Mobile TV
-Mundesi lokalizimi të kanalit