MUSEUM

Museum eshte nje kanal plotesisht i dedikuar artit visual ofron kenaqesi ndaj amatoreve dhe te apasionuarve i ofrohet nje audience te madhe nepermjet nje toni gazmor. Museum TV eshte dizenjuar perreth nje propozimi te thjeshte: argetim, histori dhe informacion per te gjithe ata qe kane qene ne nje ekspozite (dhe qe e pelqyen ate). Mbulon Artet e Bukura (klasike, moderne, kontemporare), por gjithashtu dhe Artin – e rruges, Artin Digjital, Fotografine, Video Art, Arkitekture, Dizaijn, argetim Faktik…. Tere programet jane filmuar ne 4K qe lejon prezantimin e vepres ne formatin me realist te saj duke pasuruar eksperiencen e shikueshmerise.

Permbajtja: dokumentare, guida arti qyteti, ture muzeale private, konkurse dhe klasa artti, tutorial, show realiteti, portrete artistesh, evente artistike rreth botes etj.

Salla e shfaqjes: https://vimeopro.com/themuseumchannel/screening
Fjalëkalimin: ART