MYZEN TV

 

Jeni të stresuar? Relaksohuni me myZen.tv HD. myZen.tv HD është prograi i parë dhe i vetëm 24 orrësh muzikor, i cili ju çon në hapësira të bukura, shoqëruar nga tingujt qetësues të oqeanit, erës dhe këngëve të zogjve.

Jeni të stresuar? Relaksohuni me myZen.tv HD. myZen.tv HD është prograi i parë dhe i vetëm 24 oresh muzikor, i cili ju çon në hapësira të bukura, shoqëruar nga tingujt qetësues të oqeanit, erës dhe këngëve të zogjve.

Në jetën e përditshme urbane, njerëzit janë pjesë e niveleve të larta të stresit. Një burim relaksimi është esencial. myZen.tv HD është një ftesë relaksimi përpara televizionit nëpërmjet ushtrimeve te thjeshta dhe efektive. Ata zhvilluan një Koncept original interaktiv per te ofruar relaksim nëpërmjet kombinimit të zërit dhe imazheve HD. Orari i secilit program është planifikuar me kujdes për të gjeneruar maksimumin e variacionit dhe për të kombinuar me sesionet dhe cështjet e ndryshme gjatë orëve të ditës. Kombinimi i 3 listave të ndryshme audio, krijon një hapësirë të gjerë mundësish për çdo film të pasqyruar në rrjet.