PARTY’S

PARTY’S eshte vendi per te takuar tere mbreterit dhe mbretereshat e muzikes dance, si dhe shume te rinj dhe artiste lokale, qe ngrihen ne skenen e madhe te kercimit.

PARTY’S nuk eshte vetem muzika e Tiësto, David Guetta, Armin van Buuren, Calvin Harris dhe shume DJ te tjere. PARTY’S ju jep juve nje game te gjere te ritmit te basit nga e gjithe bota, duke filluar nga vitet 70-te ne ato kontemporare – diskot klasike te preferueshme, tingujt e nxehte te kercimit, dhe remikset elektrizuese.
PARTY’S eshte vendi per te takuar tere mbreterit dhe mbretereshat e muzikes dance, si dhe shume te rinj dhe artiste lokale, qe ngrihen ne skenen e madhe te kercimit. Ne gjithashtu kemi videot eksluzive, vecanerisht te prodhuara nga PARTY’S.