PENTHOUSE

Me mbi 20 milione klikime ne muaj dhe mbi 50 vite eksperience ne krijimin e argetimit me te mire erotik, PENTHOUSE sjell grate me seksi ne filmat me te nxehte ne HD, paraqet Penthouse Pets dhe yjet me te fresket per te rritur. PENTHOUSE ofron kanale te vecante te cilesise se larte qe kane si target cdo sektor tregu. PENTHOUSE ka fuqine te forcoje me shume pjesen tuaj te poshtme. 

PENTHOUSE GOLD prezanton nje kanal te avullt te nates dhe ofron vetem cilesine me te larte te kontentit hardcore Nderkombetar qe eshte tashme ne treg. 

PENTHOUSE QUICKIES shkon direkt per te mbaruar pune. HD e plote si asnjehere me pare ne sy te lire. Energji e larte, skena hardcore te nxehta seksi kudo qe i do. 

PENTHOUSE BLACK prezanton kanalin e pare mbareboteror linear dedikuar eventeve multi etnike dhe multi racave perfshire evente speciale, nete tematike prezantime erotike dhe cfare ofrojne talentet etnike ne PENTHOUSE. 

PENTHOUSE PASSION sjell programe te stilit erotik per cifte, te prodhuar ne 100% HD. Garantuar per te ndezuar ndjesite mbremjen dhe cdo mbremje.