RFM TV

RFM TV ofron nje diversitet muzike dhe nje program unikal, ne partneritet me veprime marketing te RFM radio.

RFM TV ofron nje diversitet muzike dhe nje program unikal, ne partneritet me veprime marketing te RFM radio, programi i RFM TV do te fokusohet ne muziken pop-rock te viteve 80’s deri ne ditet e sotme (Coldplay, Muse, Michael Jackson, Madonna, Pharrel Williams…)

Editorial: Mengjesi: 100% video cklipe, 100% hits
Hit i RFM: Renditja e hiteve me te mira aktuale
RFM Temperatura e Nates: Party nate per klub
Intervistat me te mira V.I.P
Eventet e darkes: RFM shou muzikor…