RTL MEDIA GROUP

Bota e MEDIA GROUP RTL

Media group RTL eshte tregu lider in TV ne Gjermani. “RTL TV world” me 8 kanale mbulon cdo grup target ne Gjermani dhe tere fushat e interesit, shfaq brandet premium, cilesore dhe me te dashura televizive gjate tere kohes. Me gjuhen e vetme Gjermanishten dhe me te gjitha formatet e huaja te dubluara ne Gjermanisht, eshte argetimi esencial per cdo Gjerman.