SPARK

SPARK eshte nje kanal i ri dinamik faktik, i cili mbulon nje fushe te gjere e popullore faktike te zhanereve te ndryshem.

Alternative unikale ndaj kanaleve anglo-amerikane me ofertat e tyre te standartizuara per audiencat ne mbare boten dhe “stilin e jetes” te tyre ne ato lloje dokumentaresh. SPARK ka perspektive EUROPEANE jo Amerikane.

SPARK eshte nje kanal i ri dinamik faktik, i cili mbulon nje fushe te gjere e popullore faktike te zhanereve te ndryshem: -TEKNOLOGJIA -KAFSHET -UDHETIMI -HISTORIA -E ARDHMJA -SHKENCA -ARKEOLOGJIA -AVENTURA