STINGRAY ICONCERTS

Stingray iConcerts është kanali i vetëm dhe i parë dedikuar koncerteve dhe performancë live, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës. Programi shfaq koncertet qe nuk keni parë dhe ju jep mundesinë t’i shijoni në komfortin e shtëpisë tuaj.
Stingray iConcerts është kanali i vetëm dhe i parë dedikuar koncerteve dhe performancë live, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës. Programi shfaq koncertet qe nuk keni parë dhe ju jep mundesinë t’i shijoni në komfortin e shtëpisë tuaj. Artistë të mëdhenj, muzikë e famshme, cilësi e jashtëzakonshme, Music TV nuk ka më mirë…
Turne, festivale, legjendat e muzikës, prezantime të shkurtra VIP, evenimente humanitare, prapa skenave dhe gjithmonë frymëzim. Përjetoni muzikën televizive në mënyrën më të mirë.