TRAVELXP

Eshte nje perkushtim. Nje perkushtim per te prodhuar me teknologjine e fundit kontent per udhetuesit e dalluar & lakmitare ne mbare globin.

Eshte nje energji per te sjelle te tjeret ne udhetim per ta pare te paparen & destinacionet e paeksploruara me pare. Eshte nje ndjenje per te shtuar ate vend ngjitur me listen e vendeve te reja. Eshte kaq e mrekullueshme sa nuk ka fjale per te pershkruar, ne do te vazhdojme ta kryejme. Nuk eshte nje deklarate. Eshte udhetimi yne…….
Travelxp eshte i perhapur ne me shume se 40 milione shtepi ne mbare boten. Shperndahet ne Indi, Sri Lanka, Dubai, Oman, Katar, Bangladesh, Mauritius, Afrike dhe Ameriken e Veriut.
Synimi eshte trokitja ne 100 milione shtepi me lancimin e Federit Europian ne Eutelsat 16 A dhe planifikohen lancime ne Angli & Ameriken latine brenda katermujorit te ardhshem.