WILD NATURE HD

Pamje te mahnitshme te natyres ne formatin HD edhe per udhetuesit me pervoje.  Thjeshtesia e natyres, fauna e jashtezakonshme, civilizimi i paprekur, ju pret perpara ekranit.  Ka vetem tinguj te natyres pa shoqerine monotone te dokumentarit nga autori ne transmetimin e ketij kanali!.  Ky kanal i dedikohet madheshtise se natyres dhe ne zgjodhem konceptin e natyres shikueshmerise pa nderprerje nga prezenca e njerezve per ju!

Kanali Wild Nature HD TV tashme do te jete i munshem ne 6 gjuhe; Frengjisht, Anglisht, Spanjisht, Rusisht, Arabisht dhe ne gjuhen Kineze, ne ekran per te gjithe shikuesit.