DUCK TV

Kanali ducktv eshte nje televizion per femije te moshave 6-24 muajsh.   ducktv u ofron shikuesve te vegjel permbajte pa dhune e pa nderprerje reklamash. ducktv ndihmon femijet e vegjel te permiresojne aftesite e tyre e njohurite, te eksplorojne boten jashte dhe se bashku me familjen te shikojne programet te krijuara enkas per ta nen mbikqyrjen e psikologeve per femij, sipas kerkesave te kesaj grupmoshe.