THROUGH THE EYES OF A TOURIST HD

Nepermjet syve te nje turisti HD Nje koleksion unikal historish te treguara nga udhetuesit nga e gjithe bota duke perdorur thjesht kameren e tyre te xhirimit! Dokumentare ne formatin HD jane te jashtezakonshme mbi aktivitete te ndryshme. Ne transmetojme ture bicikletash, shpellash, shtetesh dhe ecje ne vende ekzotike si dhe aventura te tjera. Motoja jone eshte «Le te krijojme sebashku kanalin tone!».

Nepermjet syve te nje turisti HD eshte:
– 620 vende piktoreske nga tere bota
– +25 ore content te ri cdo muaj
– 24 ore transmetim pa reklame!
– Me shume se ore 250 autore nga e tere bota, perfshire udhetues te famshem: Sergey Simonov, Oleg Chegodaev, etj.
59 operatore nga e tere bota transmetojne tashme kontentin tone.