TRACE SPORT & STARS

TRACE Sport Stars eshte kanali i pare global i argetimit dedikuar jetes se yjeve te sporteve.

Nepermjet fakteve, realitetit, stilit te jetes, revistave, thashethemeve dhe shfaqjeve televizive ne vazhdim, TRACE Sport Stars ofron nje akses te thelle ne jeten e kampioneve tane te dashur: pasioneve te tyre, perkushtimeve, e sekreteve. Paraqet programe origjinale me te drejta globale per sindikaten.