AMOREYO

AMOREYO TV je sestavljen iz dveh bistvenih delov, lepih in romantičnih glasbenih video posnetkov iz vsega sveta, od priznanih mednarodnih zvezd do briljantnih novincev, ki bodo oblikovali glasbeno sceno v prihodnjih letih.

AMOREYO TV je kanal narejen posebej za sodobnega moškega in ženske nad 30 let. So aktivni profitabilna moč v naši družbi. Njihovo vsakdanje življenje je polno izzivov – zato morajo biti pozitiven, sproščujoč in zanimiv televizijski kanal za počitek od vsakdanjega stresa. Programiranje AMOREYO TV je narejeno po temeljitih raziskavah in sodelovanjih z vodilnimi evropski inštituti za socialne študije.
AMOREYO TV je sestavljen iz dveh bistvenih delov:
Lepih in romantičnih glasbenih video posnetkov iz vsega sveta, od priznanih mednarodnih zvezd do briljantnih novincev, ki bodo oblikovali glasbeno sceno v prihodnjih letih. Prvič na televiziji AMOREYO TV oddaja osupljive 3D glasbene spote za vaš užitek! Poleg tega AMOREYO TV postavlja v ospredje želje svojih gledalcev! Mi nikoli ne predvajamo glasbe, ki temelji na uspešnosti glasbene lestvice ali javnosti, program je zasnovan na podlagi zahteve naših gledalcev. Kratka video sporočila in filmi od znanih pisateljev, igralcev, gurujev in vplivnih ljudi. Vsi so delili svoje izkušnje in znanje o zdravem načinu življenja, poslovne priložnosti, stanovanja ter modne trende, notranji razvoj in še veliko več. AMOREYO TV je resnično v pomoč. Zakaj? Ker, AMOREYO TV sodeluje aktivno s svojimi gledalci – preko Facebook, Twitter, YouTube in blogov delimo koristne informacije o tem, kaj je pomembno za naše gledalce. Poleg tega jih spodbujamo, da aktivno sodelujejo v procesu s svojimi mislimi in idejami.
To je tisto, kar naredi AMOREYO TV za najprimernejši kanal za ljudi nad 30 let. Razumemo njihove potrebe in zagotovimo kar želijo!
Amoreyo TV je na voljo v SD, HD, 3D preko kabla, DTH, na IPTV, mobilnih napravah in VOD.