STINGRAY CMUSIC

Stingray CMusic je edini program, ki klasično glasbo prikazuje na popularen način. Gledalcu prikaže največje ikone klasične glasbe in ekskluzivno prenaša najnovejše videospote zvezd klasične-pop glasbe.

Stingray CMusic je prvi in edini satelitski, kabelski in IPTV program na svetu, ki je posvečen klasični, filmski in “chillout” glasbi. Z edinstvenim pristopom programa Stingray CMusic izginjajo tradicionalni predsodki in ovire, ki so omejevali dostop do klasične glasbe. Program nadomešča tradicionalno dolge klasične koncerte in opere z bolj intuitivnimi video posnetki, ki jih združujejo z intervjuji, izseki iz predstav, filmskimi izseki in ambientalno glasbo. Program je privlačen za široko paleto naročnikov in oživlja interes ljudi do te glasbene zvrsti.

Stingray CMusic ne predvaja nobenega oglaševanja, le najboljšo svetovno glasbo, neprekinjeno 24 ur na dan. Zaradi svojega širokega spektra je program Stingray CMusic pogosto del osnovnega programskega paketa, lahko pa je tudi v razširjenem osnovnem paketu. Program je lahko tudi samostojen ali v glasbenim ali filmskem paketu.