C MUSIC

C Music je edini program, ki klasično glasbo prikaže na popularen način. Gledalcu prikaže največje ikone klasične glasbe, kot jih ni videl še nihče. Ekskluzivno prenaša najnovejše videospote zvezd klasične-pop glasbe.

C Music je edini program, ki klasično glasbo prikazuje na popularen način. Gledalcu prikaže največje ikone klasične glasbe in ekskluzivno prenaša najnovejše videospote zvezd klasične-pop glasbe.
C Music TV je prvi in edini satelitski, kabelski in IPTV program na svetu, ki je posvečen klasični, filmski in “chillout” glasbi. Z edinstvenim pristopom programa C Music TV izginjajo tradicionalni predsodki in ovire, ki so omejevali dostop do klasične glasbe. Program nadomešča tradicionalno dolge klasične koncerte in opere z bolj intuitivnimi video posnetki, ki jih združujejo z intervjuji, izseki iz predstav, filmskimi izseki in ambientalno glasbo. Program je privlačen za široko paleto naročnikov in oživlja interes ljudi do te glasbene zvrsti.
C Music TV ne predvaja nobenega oglaševanja, le najboljšo svetovno glasbo, neprekinjeno 24 ur na dan. Zaradi svojega širokega spektra je program C Music TV pogosto del osnovnega programskega paketa, lahko pa je tudi v razširjenem osnovnem paketu. Program je lahko tudi samostojen ali v glasbenim ali filmskem paketu.